PASTA Z TUŃCZYKIEM - Autor: SDM
200 g twarożku "Mój Ulubiony", jedna puszka tuńczyka w sosie własnym, 2 ogórki konserwowe, 1 średnia cebula, sól i pieprz do smaku.

Do twarożku dodać tuńczyka (bez sosu), ogórki i cebulę pokroić w drobną kostkę. Wszystko dokładnie wymieszać i doprawić do smaku.
Doskonała ze świeżym pieczywem.
Wersja do druku
 

 PIEROGI "NA SŁODKO" - Autor: SDM
Ciasto
- 3 szklanki mąki
- 3/4 szklanki wrzącej wody
- 1/4 szklanki zimnej wody

Nadzienie
- 450g twarożku kanapkowe-sernikowego "MÓJ ULUBIONY"
- 250g wieluńskiego twarogu półtłustego mielonego
- 1 jajko
- 1 cukier waniliowy
- cukier wg uznania
Wersja do druku
 

 "MÓJ ULUBIONY" DESER - Autor: SDM
- 450 g twarożku kanapkowo - sernikowego "Mój Ulubiony"
- biszkopty
- 4 żółtka (jajka sparzyć we wrzątku)
- 150 g cukru
- 1 cukier waniliowy
- 400 ml wieluńskiej śmietanki 30%
- 1 szklanka mocnej kawy
- 1 czekolada starta na tarce o drobnych oczkach
Wersja do druku
 

Strona : [1]  [2]  [3]  [4]