Twarogi

Twaróg tłusty (pergamin)

Twaróg tłusty jest wykonywany metodą tradycyjną. Doskonały jako podstawowe danie na śniadanie i kolację, wykorzystywany także jako składnik różnego rodzaju potraw i wypieków. Bogaty w białko, witaminy i wapń. Ceniony przez konsumentów za swój delikatny smak i szerokie zastosowania kulinarne.

Opakowanie jednostkowe: klinek ok. 500 g
Opakowanie zbiorcze: 12 kg – skrzynka


Twaróg półtłusty

Opakowanie jednostkowe: kostka 250 g.
Opakowanie zbiorcze: 32 szt. – karton


Twaróg półtłusty mielony

Opakowanie jednostkowe: kostka 250 g.
Opakowanie zbiorcze: 32 szt. – karton.


Twaróg półtłusty (pergamin)

Opakowanie jednostkowe: kostka ok. 800 g – 1000 g.
Opakowanie zbiorcze: 15 kg – skrzynka.

Twaróg tłusty

Opakowanie jednostkowe: klinek ok. 350 g – 400 g.
Opakowanie zbiorcze: 8 kg – karton.

Twaróg tłusty (kostka)

Opakowanie jednostkowe: kostka ok. 250 g – 300 g.
Opakowanie zbiorcze: 8 kg – karton.

Twaróg półtłusty / chudy

Opakowanie jednostkowe: kostka ok. 400 g – 500 g.
Opakowanie zbiorcze: 8 kg – karton.

Twaróg półtłusty / chudy (kostka)

Opakowanie jednostkowe: kostka ok. 250 g – 350 g.
Opakowanie zbiorcze: 8 kg – karton.