Tortille z kremem twarożkowym, koperkiem, szczypiorkiem i wędzonym łososiem

  • tortille pszenne, ok. 3-4 sztuki
  • 200 g Twarożku kanapkowo-sernikowego Mój Ulubiony
  • 150 g wędzonego łososia w plastrach
  • sól, pieprz do smaku
  • 1/3 pęczka koperku
  • 1/3 pęczka szczypiorku

Szczypiorek i koperek drobno posiekać, wymieszać z Twarożkiem kanapkowo-sernikowym Mój Ulubiony, doprawić pieprzem i solą. Rozsmarować serek na każdej tortilli, na wierzchu ułożyć plasterki łososia. Ciasno zwinąć w rulon. Rulony ukośnie pociąć na kawałki ok. 4 cm. Podawać jako przekąskę. Świetnie sprawdzi się też jako drugie śniadanie do pracy albo szkoły.

Kontynuując przeglądanie tej strony, wyrażasz zgodę na wykorzystanie plików cookies. więcej informacji

Ta strona wykorzystuje pliki cookies, aby zapewnić Ci jak najlepsze doświadczenia z jej przeglądania. Jeśli kontynuujesz przeglądanie tej strony bez zmiany ustawień plików cookies w swojej przeglądarce lub klikniesz "Akceptuj", wyrażasz na to zgodę.

Zamknij