
Mleko 2%
Mleko mikrofiltrowane jest najbardziej odżywcze i ma naturalny smak świeżego mleka. Niska temperatura pasteryzacji pozwala na zachowanie wszystkich witamin i mikroelementów oraz wydłuża trwałość mleka.
Opakowanie jednostkowe: butelka 1 l
Opakowanie zbiorcze: 6 szt. – zgrzewka foliowa

Kefir
Kefir to napój orzeźwiający o niskiej zawartości tłuszczu oraz doskonałych walorach smakowych i dietetycznych. Wpływa na szybką regenerację właściwej mikroflory przewodu pokarmowego.
Opakowanie jednostkowe: kubek 400 g
Opakowanie zbiorcze: 12 szt. – paletka

Maślanka z produkcji masła
Maślanka jest wartościowym i dietetycznym napojem, który otrzymuje się z produkcji masła. Zawiera naturalną lecytynę, białka i sole mineralne. Występują w niej witaminy z grupy B, a dzięki obecności kwasu mlekowego maślanka wzmaga wydzielanie soków żołądkowych, pobudza i reguluje procesy trawienne.
Opakowania jednostkowe: kubek 400 g
Opakowanie zbiorcze: 12 szt. – paletka

Jogurt kremowy
Produkt jest wyjątkowy ze względu na jakość surowca oraz technikę wytwarzania. W procesie produkcyjnym nie dodajemy żadnych substancji poprawiających aromat i smak produktu. Jogurt jest napojem mlecznym fermentowanym, znanym od bardzo dawna i cenionemu ze względu na właściwości dietetyczne, lecznicze i smakowe. Wytwarzany metodą tradycyjną. Odznacza się naturalnością, aksamitnym smakiem, świeżym zapachem.
Opakowania jednostkowe: kubek 350 g
Opakowanie zbiorcze: 12 szt. – paletka